درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 469229 | 05 مهر 1404 ساعت 22:51

توجه ویژه به روستاهای فاقد دهیاری و توسعه زیرساخت‌های خدماتی، آموزشی و درمانی ضروری است

فرماندار شهرستان فردیس در نشست شورای اداری با اشاره به رشد چشمگیر جمعیت این شهرستان، از اجرای بیش از هزار پروژه عمرانی خبر داد و بر ضرورت توجه دستگاه‌های اجرایی به مطالبات روستاهای فاقد دهیاری، استقلال واحدهای اداری و ارتقای خدمات درمانی و آموزشی تأکید کرد.
توجه ویژه به روستاهای فاقد دهیاری و توسعه زیرساخت‌های خدماتی، آموزشی و درمانی ضروری است


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران؛ حسین شیزرپور با اشاره به اجرای بیش از هزار پروژه عمرانی در شهرستان، گفت که با وجود کمبود امکانات، دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و انتظامی فردیس توانسته‌اند خدمات گسترده‌ای ارائه دهند و شهرستان را در زمینه پیشگیری از آسیب‌ها جزو موفق‌ترین‌ها کنند.

وی افزود که جمعیت شهرستان فردیس از حدود ۴۵۰ هزار نفر در سال ۱۳۹۵، اکنون به بیش از ۸۵۰ هزار نفر تا یک میلیون نفر افزایش یافته است و این رشد جمعیت نیازمند توجه بیشتر به توسعه زیرساخت‌ها است. فرماندار فردیس همچنین خواستار اعلام و پیگیری مطالبات مربوط به روستاهای فاقد دهیاری توسط دستگاه‌های اجرایی شد، چرا که تاکنون این موضوع مغفول مانده است.

شیزرپور به فعالیت بیش از ۲۸ هزار واحد صنفی در شهرستان اشاره کرد و بر ضرورت استقلال واحدهای اداری و ساماندهی اصناف تأکید نمود. وی با بیان مشکلات مربوط به جابجایی مکان‌های اداری و هزینه‌های پیش‌پرداخت، خواستار حمایت در این حوزه شد تا از تضییع بیت‌المال جلوگیری شود.

فرماندار فردیس به اقدامات عمرانی در شهرستان اشاره کرد و گفت که بیش از هزار پروژه در حال اجراست و اعتبارات قابل توجهی نیز برای تجهیزات امدادی و خدماتی اختصاص یافته است. از جمله پروژه‌های مهم، احداث پد هلیکوپتر در بیمارستان سردار سلیمانی و خرید پنج دستگاه آمبولانس برای ارتقای خدمات درمانی است.

در حوزه آموزش نیز، شیزرپور از نهضت مدرسه‌سازی در شهرستان خبر داد و گفت که دو مدرسه جدید در دست ساخت است و دو قطعه زمین ۱۶۵۰ متری برای تکمیل سرانه آموزشی اختصاص یافته، اما مشکل محدودیت زمین همچنان چالش‌زا است.

وی در پایان از تلاش‌ها و همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و امنیتی تقدیر و تشکر کرد و بر ضرورت استمرار این همکاری‌ها برای توسعه شهرستان تأکید نمود.



عکس خوانده نمی‌شود