عیسی بابائی مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: در راستای تفاهمنامه مشترک با اتاق اصناف گرگان و باهدف تهیه مایحتاج تحصیلی دانش آموزان نیازمند ، اولین مرحله درقالب 400 بسته تحصیلی طی مراسمی باشکوه به مدرسه میرداماد محله انجیراب گرگان اختصاص یافت.
وی با اشاره به تفاهمنامه، مشترک با اتاق اصناف استان، افزود: اصناف و بازاریان استان هم گام با مردم وخیرین در رفع مشکلات محرومین پیشقدم بوده و این بار نیز مقرر شد هر صنف یک مدرسه کم برخوردار را تحت حمایت خود قرار داده و مسئولیت تأمین لوازمالتحریر دانشآموزان نیازمند آن مدرسه را بر عهده گیرد.
بابایی،در حاشیه این مراسم که رئیس اتاق اصناف گرگان و جمعی از روسای اتحادیه های اصناف مختلف شهرستان حضور داشتند، یاد آورشد: این تفاهم نامه الگویی جدید در جذب مشارکتهای مردمی باهدف تقویت وحمایت تحصیلی از دانشآموزان بیبضاعت دراستان گلستان می باشد.
بابائی ضمن قدر دانی از حمایت های همیشگی اصناف نیکوکار استان، افزود: اصناف و بازاریان درتمامی عرصه ها بویژه در خدمت رسانی به نیازمندان جامعه الگو و زبانزد هستند و در رفع آلام مردم همواره تلاش می کنند .
محمد ذاکر زاده رئیس اتاق اصناف گرگان در حاشیه این مراسم ضمن تشکر از کمیته امداد در ارائه خدمت به ولینعمتان جامعه، گفت: بازاریان و اصناف همه ساله در مناسبت های مختلف مساعدت و کمک به نیازمندان را در سرلوحه کارخودشان قرارمی دادند، وبراساس این تفاهم نامه منبعد ، کمک ها بصورت هدفمند و با هم افزایی کمیته امداد بدست نیازمندان واقعی می رسد.
وی تصریح کرد: براساس این تفاهم نامه، تمامی اصناف در شهرستان های استان نیز در امر خدمت رسانی بویژه تهیه مایحتاج تحصیلی به دانش آموزان نیازمند ، با نهاد مقدس کمیته امداد مشارکت دارند و تلاش می کنیم تا با رفع نیازهای تحصیلی این عزیزان ، شاهد ترک تحصیل هیچ دانش آموزی در سراسر این استان نباشیم .