hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > قم > مشارکت مردم در توسعه منطقه پنج قم ضروری است

مشارکت مردم در توسعه منطقه پنج قم ضروری است

امام جماعت مسجد فاطمه‌الزهرا(س) منطقه پنج شهرداری قم با تاکید بر ضرورت مشارکت شهروندان در توسعه و نوسازی محله گفت: با پرداخت به موقع عوارض نوسازی، هر شهروند می‌تواند در پیشبرد پروژه‌های عمرانی و ارتقای کیفیت زندگی در منطقه مشارکت داشته باشد.

به گزارش واحد خبر منطقه پنج شهرداری قم،امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا(س) در نشست مردمی با رویکرد محله محور که به میزبانی منطقه پنج شهرداری قم با حضور شهروندان و مدیران شهری در مسجد فاطمه‌الزهرا منطقه پنج شهرداری قم برگزار شد،ضمن خیرمقدم به مسئولان شهری، اقدامات شهرداری قم در راستای خدمات شهری به ویژه در اطراف مسجد مقدس جمکران را ستود و از زحمات کارکنان مجموعه مدیریت شهری قم قدردانی کرد.

وی با اشاره به شرایط منطقه پنج به عنوان یکی از مناطق کم برخوردار و محروم قم، بر ضرورت مشارکت شهروندان در توسعه و نوسازی محله تأکید کرد و افزود: با پرداخت به موقع عوارض نوسازی، هر شهروند می‌تواند در پیشبرد پروژه‌های عمرانی و ارتقای کیفیت زندگی در منطقه مشارکت داشته باشد. 

 همچنین در این نشست، به پروژه‌های عمرانی شاخص منطقه نیز اشاره شد؛ از جمله مناسب‌سازی خیابان دل‌آذر برای افراد کم‌توان و معلول، بازسازی خیابان قدس، احداث سه بوستان جدید در بلوار کبیری و اختصاص بودجه ۱۷۰ میلیارد تومانی برای پروژه‌های عمرانی اطراف مسجد مقدس جمکران. 

گفتنی است این نشست با شعار «مردمی محور» و با هدف ایجاد تعامل مستقیم بین شهروندان و مدیران برای بررسی نیازها و مطالبات محلی تشکیل شده است.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو