درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 468610 | 19 شهریور 1404 ساعت 03:38

برگزاری دیدار مردمی شهردار ماهدشت در قالب سه‌شنبه‌های مردمی

شهردار ماهدشت در چارچوب برنامه «سه‌شنبه‌های مردمی» با حضور در جمع شهروندان، به صورت چهره‌به‌چهره به مسائل و درخواست‌های آنان گوش سپرد.
برگزاری دیدار مردمی شهردار ماهدشت در قالب سه‌شنبه‌های مردمی


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران ، شهردار ماهدشت، در ادامه برنامه‌های «سه‌شنبه‌های مردمی» با حضور در جمع شهروندان به صورت چهره‌به‌چهره، به شنیدن مسائل، مشکلات و درخواست‌های آنان پرداخت.

در این دیدار مردمی، شهروندان مشکلات خود را در حوزه‌های مختلف شهری مطرح کرده و راهکارها و پیشنهادهای خود را نیز با شهردار به اشتراک گذاشتند.  قدس پس از شنیدن دغدغه‌ها و دیدگاه‌ها، دستورات لازم را برای بررسی دقیق و پیگیری موضوعات به واحدهای مرتبط صادر کرد تا خدمات‌رسانی بهینه‌تری به مردم ارائه شود.

شایان ذکر است که شهروندان علاقمند به حضور در برنامه «سه‌شنبه‌های مردمی» می‌بایست جهت هماهنگی و ثبت‌نام، پیش از موعد مقرر به مدیر دفتر شهردار ماهدشت مراجعه نمایند.



عکس خوانده نمی‌شود