درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 468396 | 12 شهریور 1404 ساعت 03:14

بازدید فرماندار شهرستان فردیس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردیس

در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، فرماندار شهرستان فردیس با حضور در ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردیس واقع در شهرک ناز، از این مرکز آموزشی بازدید کرد و در نشستی با رئیس دانشگاه، آخرین وضعیت این واحد دانشگاهی را مورد بررسی قرار داد.
بازدید فرماندار شهرستان فردیس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردیس


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران: حسین شیزرپور فرماندار شهرستان فردیس ضمن تأکید بر اهمیت حفظ کرامت دانشجویان، خواستار فراهم‌سازی فضای آموزشی مناسب، کافی و استاندارد برای تحصیل دانشجویان شد ، همچنین بررسی وضعیت کلاس‌ها، تعداد دانشجویان، امکانات رفاهی و چالش‌های موجود در مسیر آموزش عالی از محورهای اصلی این نشست بود.

فرماندار فردیس با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در توسعه علمی و فرهنگی منطقه، بر لزوم تعامل بیشتر میان مدیریت دانشگاه و نهادهای اجرایی شهرستان تأکید کرد و گفت : دانشگاه باید محیطی امن، پویا و محترمانه برای رشد فکری و علمی دانشجویان باشد ، ما وظیفه داریم شرایطی فراهم کنیم که جوانان با انگیزه و آرامش مسیر تحصیل خود را طی کنند.



عکس خوانده نمی‌شود