درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 25 آذر 1404

کد: 468364 | 10 شهریور 1404 ساعت 23:01

ثبت مشخصات کالا‌ها در سامانه جامع انبار‌ها الزامی است

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان بر الزامی بودن ثبت مشخصات کالا‌ها در سامانه جامع انبار‌ها تاکید کرد.
ثبت مشخصات کالا‌ها در سامانه جامع انبار‌ها الزامی است


رضا قشلاقی گفت: واحد‌هایی که به هر دلیلی کالای خود را در سامانه جامع انبار‌ها ثبت نکرده باشند مشمول اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌شوند.

اجرایی نمودن بخش رسید احواله سامانه جامع انبارها از ابتدای شهریور ماه سال جاری در گستره کشور و ضرورت اطلاع رسانی عمومی به کلیه فعالین بخش در خصوص اینکه ملاک تشخیص احتکار، عدم ثبت موجودی کالا در سامانه جامع انبارها می باشد و نظر به الزام ثبت اطلاعات موجودی کالاهای مشمول در مرحله آغازین طرح، که کلیه بهره برداران واحدها که مبادرت به نگهداری کالاهای مشمول می نمایند.

می بایست بصورت مستمر موجودی کالای خود را در سامانه جامع انبارها در قالب رسید احواله ثبت نمایند .

بدیهی است با توجه به هماهنگی بعمل آمده با نهادهای نظارتی و قضایی، هر گونه مغایرت اطلاعاتی ثبت شده در سامانه با موجودی انبار، مشمول قوانین تعزیراتی و قاچاق کالا بوده و با متخلف به جرم احتکار و قاچاق برخورد قانونی می گردد. بر همین اساس سازمان های استانی موظف هستند به منظور پیاده سازی صحیح تکالیف محوله قانونی و الزامات اجرایی آن نسبت به تشدید بازرسی ها اقدام نموده و مراتب را به نحو مقتضی پیگیری نمایند.

مضاف بر آن با عنایت به تأکید نهادهای نظارتی و امنیتی بر اجرای صحت سنجی اطلاعات مندرج در سامانه جامع انبار ترتیبی اتخاذ گردد تا پایان سال اطلاعات مکانی و هویتی انبارهای ثبت شده به شیوه خوداظهاری صحت سنجی گردیده و وضعیت فعالیتهای آنها را تعیین تکلیف نمایند.

لازم به ذکر است از این تاریخ به بعد کلیه انبارهای خوداظهاری شده که وضعیت آنان تائید نگردیده از سامانه حذف و انبارهای مذکور به عنوان مراکز غیر مجاز نگهداری کالا شناخته شده و کالاهای موجود در آن مشمول قوانین قاچاق و احتکار برای صاحبان آن کالا قلمداد می گردند. بدیهی است هر گونه اختلال در کالارسانی در آن استان متوجه سازمان می باشد.

 



عکس خوانده نمی‌شود