درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 468183 | 04 شهریور 1404 ساعت 08:12

ضبط ۸ ماینر قاچاق در کرج

پرونده قاچاق هشت دستگاه ماینر به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز کرج بررسی و متهم علاوه بر ضبط تجهیزات، به پرداخت جریمه نقدی معادل ارزش کالای قاچاق محکوم شد.
ضبط ۸ ماینر قاچاق در کرج


به گزارش روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی البرز، سلیمان رزاقی گفت: پرونده نگهداری هشت دستگاه ماینر قاچاق به ارزش 2 میلیارد و 400 میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان کرج رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز افزود: شعبه باتوجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط ماینرهای کشف شده، به پرداخت 2 میلیارد و 400 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رزاقی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی با همراهی کارشناسان اداره برق، ماینرها را از یک واحد مسکونی به ظن قاچاق کشف و گزارش آن برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.



عکس خوانده نمی‌شود