hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > دیدار مدیرکل منابع طبیعی البرز با نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی

دیدار مدیرکل منابع طبیعی البرز با نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با «علیرضا عباسی» نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست، موضوعات مرتبط با ریزگردها، خشکسالی، مدیریت منابع آب و توسعه طرح‌های آبخیزداری مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، در این دیدار که با حضور مدیرکل منابع طبیعی برگزار شد، دکتر علیرضا عباسی نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از اقدامات مجموعه منابع طبیعی استان در اجرای پروژه‌های حفاظتی و آبخیزداری، بر ضرورت توجه ویژه به چالش‌های زیست‌محیطی استان البرز به‌ویژه بحران خشکسالی و پدیده ریزگردها تأکید کرد.


مدیرکل منابع طبیعی استان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از روند اجرای پروژه‌های آبخیزداری در حوزه‌های بحرانی استان، خاطرنشان کرد: «بخش مهمی از این پروژه‌ها با مشارکت و پشتیبانی بسیج سازندگی سپاه در حال اجراست که نقش مهمی در کاهش خسارات ناشی از سیلاب، افزایش پوشش گیاهی و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی دارد.»


در پایان این دیدار، دکتر عباسی قول مساعدت و پیگیری‌های لازم در سطح ملی برای تخصیص اعتبارات و حمایت بیشتر از پروژه‌های آبخیزداری و برنامه‌های حفاظتی منابع طبیعی استان البرز را داد.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو