درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 23 آذر 1404

کد: 467822 | 23 مرداد 1404 ساعت 00:53

«نذر طبیعت» در البرز؛ ساخت آبشخور برای حیات‌وحش در گرمای تابستان

رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات‌وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز از اجرای طرح «نذر طبیعت» با هدف ساخت آبشخور در منطقه حفاظت‌شده البرز جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف کاهش تنش کم‌آبی و پیشگیری از ورود گونه‌های حیات‌وحش به مناطق مسکونی انجام می‌شود.
«نذر طبیعت» در البرز؛ ساخت آبشخور برای حیات‌وحش در گرمای تابستان


به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز، جوادیان‌نژاد، رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات‌وحش استان، اظهار کرد: با توجه به گرمای هوا و کاهش منابع آبی طبیعی، بسیاری از گونه‌های حیات‌وحش از جمله کل و بزهای وحشی برای تأمین آب مورد نیاز خود با مشکلات جدی مواجه شده‌اند و همین امر باعث می‌شود به باغات و انهار حاشیه مناطق مسکونی نزدیک شوند که این موضوع خطرات متعددی را برای آن‌ها به همراه دارد.

وی افزود: در همین راستا، مأموران محیط زیست منطقه حفاظت‌شده البرز جنوبی واقع در محور کرج – چالوس، با استفاده از امکانات اولیه در حال ساخت تعدادی آبشخور در نقاط مختلف زیستگاه هستند تا از بروز تنش‌های ناشی از کم‌آبی برای حیات‌وحش جلوگیری شود.

جوادیان‌نژاد با دعوت از علاقه‌مندان و دوستداران محیط زیست برای مشارکت در این طرح گفت: هموطنان می‌توانند در قالب نذر طبیعت، برای ساخت و تجهیز آبشخورها به محیط‌بانان یاری رسانند و نقش مؤثری در حفظ حیات‌وحش ایفا کنند.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان علاقه‌مند برای هماهنگی و ارائه کمک‌های خود می‌توانند از طریق روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز اقدام کنند.



عکس خوانده نمی‌شود