hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > دیدار بی‌واسطه شهردار فردیس با مردم

دیدار بی‌واسطه شهردار فردیس با مردم

نشست صمیمانه و بی‌واسطه شهردار و مدیران شهرداری فردیس با شهروندان با هدف تسریع در رسیدگی به مشکلات آنها برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری فردیس، در پی رویکرد شهرداری فردیس در تکریم ارباب رجوع و تأکید بر ارتباط مستقیم با شهروندان، با هدف ایجاد فضایی صمیمانه و بدون واسطه برای شنیدن دغدغه‌ها، پیشنهادات و دیدگاه‌های شهروندان، ملاقات مردمی شهردار و مدیران شهرداری هر هفته سه‌شنبه‌ها برگزار می‌شود.


در این دیدار محمدرضا احمدی‌نژاد شهردار فردیس ضمن بررسی مشکلات شهروندان و راهنمایی‌های لازم، دستورات مقتضی را برای رفع مشکلات آنها صادر کرد.


تقویت ارتباط مستقیم بین شهرداری و شهروندان، شنیدن بی‌واسطه مشکلات، تسریع در رفع آن و ایجاد اعتماد و مشارکت شهروندان در فرایند تصمیم‌سازی مهمترین دستاورد دیدارهای مردمی است.

شهروندان می‌توانند برای حضور در دیدارهای مردمی شهردار فردیس، در طول هفته جهت هماهنگی لازم به دفتر شهردار واقع در ساختمان ستاد مرکز مراجعه کنند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو