سردار عزیزالله ملکی در آئین گرامیداشت روز خبرنگار در شیراز با بیان اینکه خبرنگاران همکاري و تعامل بسيار خوبي با مجموعه انتظامي دارند، گفت: يکي از اقشاري که سختي و سنگيني اقدامات و ماموريت هاي ما را خوب لمس مي کنند، خبرنگاران هستند؛ چرا که در همه عرصه ها حضور دارند.
فرمانده انتظامي استان فارس اضافه کرد: برقراري نظم و امنيت در جامعه تنها به دست پليس محقق نمي شود، بلکه همه مردم و به ويژه خبرنگاران مي توانند در اين مسير ما را کمک و ياري رسانند.
ملکی گفت: اگر توانستهايم امين خوبي براي مردم باشيم، بخشي از آن مرهون زحمات و تلاش هاي خبرنگاران است که اخبار انتظامي را به موقع در سطح جامعه انعکاس داده اند.
اين مقام انتظامي در بخش ديگري از سخنان خود، مبارزه با کالاي قاچاق کلان و سازمان يافته، مبارزه با خرده فروشان و جمع آوري معتادان متجاهر، انضباط ترافيکي و کاهش تصادفات و اجراي مستمر طرح طرد اتباع غير مجاز را از مهمترين اولويتهاي فرماندهي انتظامي استان فارس برای امسال دانست.
ملکی با اشاره به افزایش تعداد نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی در نقاط مختلف شیراز، این اقدام را در راستای بهبود نظم ترافیکی برشمرد و تاکید کرد که امسال شاهد افزایش قابل توجه جرائم تخلفات رانندگی هستیم.
در ابتداي اين مراسم، سرهنگ "حميد افرامن" معاون فرهنگي و اجتماعي فرماندهي انتظامي استان فارس گزارشی از تولیدات رسانهای پلیس در این استان ارائه داد.
انتهای پیام