درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 467624 | 15 مرداد 1404 ساعت 01:14

آغاز عملیات زیرسازی و آسفالت در بلوار بسیج مشکین‌دشت با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریالی فرمانداری فردیس

فرماندار شهرستان فردیس گفت: عملیات زیرسازی و آسفالت بلوار گل‌ها و بلوار بسیج مشکین دشت با تامین اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریالی از سوی فرمانداری آغاز شد ، این طرح با هدف بهبود عبور و مرور و افزایش رضایتمندی شهروندان انجام می‌شود.
آغاز عملیات زیرسازی و آسفالت در بلوار بسیج مشکین‌دشت با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریالی فرمانداری فردیس


به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان فردیس، حسین شیزرپور در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی شهر مشکین‌دشت از آغازعملیات اجرایی زیرسازی و آسفالت در این معبر خبر داد و گفت : کمربندی بلوار بسیج که شرق فردیس را به جاده محمدشهر متصل می‌کند، درهفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد ، بودجه احداث این مسیر از محل ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری توسط فرمانداری فردیس تأمین شده است. 


وی گفت: با توجه به لزوم توسعه شبکه ارتباطی، کاهش ترافیک و تسهیل در رفت‌وآمد شهروندان، اجرای عملیات عمرانی در دو محور اصلی شهر ، بلوار گل‌ها و بلوار بسیج در دستور کار قرار گرفت و این طرح در حال حاضر توسط شهرداری مشکین دشت در حال اجراست.

 

فرماندار شهرستان فردیس افزود: این پروژه‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌ای میان فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی، از محل اعتبارات فرمانداری در حال اجراست و در مجموع اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال برای آن پیش‌بینی شده است. 


وی با تاکید براهمیت ارتقای زیرساخت‌های شهری در مشکین‌دشت، بیان کرد: امیدواریم با اجرای این پروژه، شاهد افزایش رضایتمندی شهروندان و کاهش گره‌های ترافیکی در مسیرهای پرتردد باشیم ، همچنین در آینده نزدیک اقدامات عمرانی موثرتر و خدمات گسترده‌تری در سطح شهرستان فردیس به مرحله اجرا خواهد رسید.




عکس خوانده نمی‌شود