hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > انجام بیش از ۱۵۹ هزار مورد آزمون کلرسنجی ازشبکه های توزیع آب در گلستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان

انجام بیش از ۱۵۹ هزار مورد آزمون کلرسنجی ازشبکه های توزیع آب در گلستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان گفت: با تلاش های انجام شده از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۱۵۹ هزار مورد آزمون کلرسنجی در سطح شبکه توزیع آب شرب شهرها و روستاهای استان انجام شده است.

ابوالفضل رحیمی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵۹ هزار مورد آزمون کلرسنجی در سطح شبکه توزیع آب شرب شهرها و روستاهای استان صورت گرفته است که این تعداد فراتر از تعدادی است که استاندارد تعیین کرده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان گفت: جهت افزایش اطمینان از گندزدایی آبِ آشامیدنی در اختیار مردم شریف ۱۴ شهرستان ۳۵ شهر و بیش از ۸۳۰ روستا در سطح استان این کلرسنجی ها انجام شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب گلستان گفت: سه هزار و ۱۳۳ مورد آزمون میکروب ،۱۷۴ هزار و ۱۰۶ مورد آزمون کدورت، سه هزار و مورد ۲۰۱ آزمون HPC، دو هزار و ۶۱۷ پارامتر آزمون شیمیایی و فلزات سنگین و ۶۴ مورد آزمون بیولوژی از دیگر اقدامات مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان گلستان طی مدت مذکور بوده است.

وی افزود: در راستای ارتقای کیفیت آب شرب شهرها و روستاهای استان گلستان بیش از ۴۷ تن پر کلرین و گاز کلر صرف گندزدایی آب شرب استان شده است.

رحیمی با بیان اینکه انجام پایش و تدابیر لازم جهت حفظ کیفیت آب شرب برای این شرکت در صدر اولویت‌ها قرار دارد، اظهار کرد: کنترل کیفی آب شرب در کل استان به صورت مداوم و بر اساس استانداردهای روز در حال اجراست و یکی از سیاست‌ها و رویکردهای اصلی شرکت تضمین کیفیت آب شرب مصرفی در چارچوب استانداردهای تدوین شده است.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو