hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > آغاز عملیات روکش آسفالت محور روستایی دیزان – ناریان در طالقان

آغاز عملیات روکش آسفالت محور روستایی دیزان – ناریان در طالقان

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان البرز از آغاز عملیات روکش آسفالت محور روستایی دیزان به ناریان، از توابع بخش بالا طالقان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان البرز، سید علی موسوی، معاون فنی و راه‌های روستایی این اداره کل اعلام کرد: عملیات روکش آسفالت محور دیزان – ناریان به طول پنج کیلومتر آغاز شده است.


وی افزود: این پروژه در ادامه عملیات بهسازی و روکش آسفالت محورهای روستایی هرنج، نوییز –کویین اجرا می‌شود که سال گذشته در قالب آن ۶ کیلومتر از این مسیر بهسازی و آسفالت شده بود.


موسوی با اشاره به اهمیت توسعه راه‌های روستایی در استان، تصریح کرد: مجموع اعتبار پیش‌بینی شده برای اجرای این پروژه‌ها بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان است.


وی تاکید کرد ؛ این پروژه ها با پیگیری نماینده مردم شریف شهرستان های طالقان ،ساوجبلاغ و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز اجرا شد .

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو