درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 467005 | 22 تیر 1404 ساعت 08:17

عرضه سوخت در گلستان زیر ذره بین دادستانی؛ آغاز بازرسی نامحسوس از پمپ‌بنزین‌ها در گلستان

با دستور دادستان مرکز استان گلستان، عرضه بنزین آزاد در جایگاه های سوخت استان بررسی می شود.
عرضه سوخت در گلستان زیر ذره بین دادستانی؛ آغاز بازرسی نامحسوس از پمپ‌بنزین‌ها در گلستان


در پی گزارش‌هایی از اختلال در عرضه بنزین آزاد و شکل‌گیری صف‌های طولانی در برخی جایگاه‌های سوخت گلستان، دادستان مرکز استان،دستور بازرسی‌های نامحسوس را صادر کرد.

در نخستین روز این بازرسی ها امروز معاونان دادستان مرکز استان، با حضور نامحسوس در  پمپ بنزین های گرگان، نحوه عرضه بنزین با کارت آزاد را بررسی کردند.

مهدی سیاری معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستان مرکز استان گفت:  در بازدید امروز یکی از جایگاه‌ها با وجود داشتن ۴ هزار لیتر بنزین در کارت آزاد، از عرضه آن به مردم خودداری می‌کرد.

سیاری افزود:  برای این جایگاه، پرونده قضایی تشکیل شد و کارت آزاد آن نیز ضبط و به جایگاهی دیگر که بدون مشکل در حال عرضه بنزین آزاد بود، منتقل شد.

 سیاری با تأکید بر ادامه‌دار بودن این بازرسی‌ها گفت: با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

وی گفت:  همچنین به زودی جلسه‌ای با حضور مسئولان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی برای بررسی وضعیت سوخت استان و امکان افزایش سهمیه برگزار خواهد شد.



عکس خوانده نمی‌شود