رئیس کل دادگستری گلستان در دیدار هیئت محبین اهل بیت خراسانیهای مقیم گرگان که به مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد، با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی ، تأکید کرد: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به اقدامات دشمن سخت و عبرت آموز بود.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت:ساختار نظامی کشور کاملاً مستحکم است و با تدابیر رهبر معظم انقلاب، بلافاصله جایگزینی فرماندهان انجام و پاسخ قاطع به دشمن داده شد.
وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت در ملت ایران زنده است و دشمن نمیداند ما را از چه میترساند. رهبر ما ۹۰ میلیون یار دارد و مردم ایران بار دیگر با انسجام و شجاعت خود دنیا را شگفتزده کرد.
آسیابی، با اشاره به انسجام کمنظیر مردم در روزهای اخیر، این همراهی ملی را بیسابقه دانست و از ایستادگی نسل جوان نسبت به ارزشهای انقلاب، تقدیر کرد.
در این دیدار اعضای هیئت محبین اهل بیت گرگان از اقدامات دادگستری برای احقاق حقوق عامه و گره گشایی از طرح هایی که سالها بلاتکلیف مانده بودند قدردانی کردند.