hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > زمان بازگشایی مراکز تاریخی اعلام شد

زمان بازگشایی مراکز تاریخی اعلام شد

صالحی امیری: موزه ها را تا زمان اعلام شرایط عادی تعطیل خواهند بود.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رضا صالحی امیری در حاشیه نشست با هتلداران و نمایندگان جوامع گردشگری کشور که امروز در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد گفت: زمانی که جمع بندی دولت این باشد که وضعیت کشور عادی است مراکز موزه‌ای و تاریخی را باز خواهیم کرد.

وزیر میراث فرهنگی گفت: در موزه‌ها و در اماکن تاریخی نگرانی وجود داشت ولی تمام توان را بسیج کردیم همه آثار با ارزش ملت را به مخازن منتقل کرده و سعی کردیم که از این سرمایه بزرگ فرهنگی و تمدن ملت حفاظت کنیم. مردم بدانند که سربازانشان بیدار هستند و از فرهنگ و تمدن ایران حفاظت می‌کنند.

وی همچنین درباره گزارش هتلداران و فعالان گردشگری از وضعیت پساجنگ گفت: فعالان گردشگری گزارش خوبی از وضعیت ارائه کردند. این گزارش را در دولت مجدد مطرح می‌کنم. مشکلاتی هم داشتند که کاملاً طبیعی بوده و ناشی از جنگ است. همه دستگاه‌ها به طور طبیعی در جنگ هزینه‌ها و خسارت‌هایی متحمل می‌شوند که از جمله جامعه بزرگ گردشگری که باید به آن توجه کرد. قرار شد کمیته‌ای با جامعه هتلداران و معاونت گردشگری تشکیل و ارزیابی شود که چه سازو کارهایی باید برای این جامعه انجام داد. تا در دولت مطرح کنیم.

وی گفت: زمانی جنگ قابل تحمل می‌شود که یک ملت در کنار هم قرار گیرند دولت هم تلاش کرد که تا فشارهایی که در مردم هست را کمتر کنند. برای اقامت کسانی که در این جنگ منازل مسکونی شأن بمباران شد، مجروحین و خانواده‌های شهدای جنگ تصمیم گیری های خوبی دارد که از طریق سخنگو دولت به اطلاع مردم خواهد رسید. دولت در این مدت تلاش کرد که آنچه نیاز جامعه است از بهداشت و درمان گرفته تا خدمات رسانی و تهیه کالاهای اساسی تأمین شود.

صالحی امیری بیان کرد: آنچه که ما سراسر کشور گزارش داریم این است که خوشبختانه در ایام جنگ کمبود جدی احساس نشد اما ما بارها تاکید کردیم که جنگ هست و جنگ مشکلات خاص خودش را دارد. با این حال به خاطر همه کمبودها من از طرف دولت از ملت ایران عذرخواهی می‌کنم ما باور داریم که این ملت شایسته بهترین‌ها هستند قول می‌دهیم که با همه توان با همه ظرفیت و امکانات در کنار مردم قرار گیریم اما آن چیزی که جامعه ما انجام دادند بی سابقه بود. مردم ما هتل‌ها و اقامتگاه‌ها را باز کردند تا مردم ایران را بدون رنگ و نژاد و مذهب پذیرش کنند و این خبر خوبی است. امیدوارم شاهد بهروزی ملت ایران باشیم.

منبع: sharghdaily-1025638

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو