به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مدیریت شهری مشکین دشت؛ به مناسبت فرا رسیدن هفته قوه قضاییه، شهردار مشکیندشت به همراه رئیس شورای اسلامی شهر با حضور در دادگستری شهرستان فردیس، با دکتر رزقی رئیس دادگستری و دکتر ناصر خاکی دادستان شهرستان فردیس دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) و شهدای گرانقدر روزهای اخیر، یاد و خاطره آیتالله شهید دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفایش گرامی داشته شد.
شهردار و رئیس شورای اسلامی مشکیندشت، در سخنانی ضمن تبریک هفته قوه قضاییه، از تعامل و همکاری مستمر مجموعه قضایی شهرستان در مسیر پیشبرد اهداف توسعهای شهر مشکیندشت و حل مسائل شهری قدردانی کردند.
در ادامه این نشست، دکتر رزقی و دکتر خاکی با قدردانی از مسئولان مدیریت شهری و همراهی مردم شریف مشکیندشت در جریان ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین و جهان اسلام، تأکید کردند: «همدلی، هوشیاری و انسجام مردم، سرمایهای ارزشمند در مسیر مقابله با تهدیدات و حفظ امنیت اجتماعی و فرهنگی کشور است.»
این دیدار در فضایی صمیمی و همدلانه برگزار و بر استمرار همکاری میان مدیریت شهری و دستگاه قضایی در راستای خدمترسانی مؤثر به شهروندان تأکید شد.