hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > شهباز شریف حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد

شهباز شریف حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد

نخست‌وزیر پاکستان ضمن محکومیت حمله رژیم اسرائیل به ایران، تاکید کرد: این اقدام عمیقاً نگران‌کننده است و خطر بی‌ثباتی بیشتر منطقه‌ای که از قبل هم بی‌ثبات بوده را به همراه دارد.

«شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان روز جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: من با شدیدترین لحن ممکن، حمله بی‌دلیل امروز اسرائیل به ایران را محکوم می‌کنم. عمیق‌ترین مراتب تسلیت خود را به مردم ایران به خاطر از دست رفتن جان انسان‌ها در این حمله ابراز می‌کنم. این اقدام سنگین و بسیار غیرمسئولانه عمیقاً نگران‌کننده است و خطر بی‌ثباتی بیشتر منطقه‌ای که از قبل هم بی‌ثبات بوده را به همراه دارد.

به گزارش ایسنا، وی همچنین خاطرنشان کرد: ما از جامعه بین‌المللی و سازمان ملل متحد می‌خواهیم که اقدامات فوری را برای جلوگیری از هرگونه تشدید بیشتر تنش که می‌تواند صلح منطقه‌ای و جهانی را به خطر بیندازد، انجام دهند.

منبع: etemadonline-718382

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو