hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > هاشمی طبا: کی روش را هول هولکی آوردیم که در جام جهانی موفق شویم اما از انگلیس ۶ گل خوردیم/ باید به سرمربیان داخلی اعتماد کنیم

هاشمی طبا: کی روش را هول هولکی آوردیم که در جام جهانی موفق شویم اما از انگلیس ۶ گل خوردیم/ باید به سرمربیان داخلی اعتماد کنیم

تیم ملی فوتبال باید مربی بزرگ خارجی گرانقیمت داشته باشد یا با مربی داخلی هم می‌تواند کارش را پیش ببرد؟
بیشتر بخوانید

به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین، مصطفی هاشمی طبا، رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی به روزنامه ایران گفت: مربی بزرگ یعنی چه؟ این یک حرف دهان پرکن است. مربیان هم شرایط مختلفی دارند. شما در سطح اروپا می‌بینید که رئال مادرید همیشه سعی می‌کند بهترین بازیکنان را جذب کند. اینکه هنر نشد گران ترین‌ها را دور هم جمع کنند! در مقابل یک مربی مثل آرسن ونگر در آرسنال بود که همیشه سعی می‌کرد از موجودی‌اش استفاده کند. این مربی خیلی مربی بزرگی است تا اینکه ۵۰۰ میلیون دلار بدهند و کلی بازیکن بخرند. یا برای یک پست سه بازیکن می‌خرند که تیم مقابل را خراب کنند.

وی افزود: ما در تیم ملی هم چنین تجربه‌هایی داشته‌ایم. مثل آقای کی روش که هول هولکی او را برای جام جهانی قبل آوردند و ۶ گل از انگلیس خوردیم. تیم ما هیچ وقت ۶ گل از انگلیس عقب نیست. واقعاً این طور نیست. کما اینکه ما در جام جهانی ۲۰۱۸ هم با پرتغال و اسپانیا بازی کردیم. تفاوت‌ها اینقدر نیست که شکست سنگینی بخوریم. به نظرم، اگر مربیان داخلی شخصیت خودشان را بشناسند، تیم ملی را می‌توانند هدایت کنند. شما تیم‌های باشگاهی مان را ببینید که مربی از این طرف و آن طرف می‌آورند و بعضی‌هایشان هم رزومه‌های خوبی دارند ولی نتیجه نمی‌گیرند.

۲۷۳۰۲

منبع: khabaronline-2075984

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو