hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > احتمال وقوع سیلاب در چهار شهرستان خراسان جنوبی

احتمال وقوع سیلاب در چهار شهرستان خراسان جنوبی

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی از احتمال وقوع سیلاب در شهرستان‌های درمیان، سربیشه، خوسف و نهبندان تا صبح فردا خبر داد.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

محمدعلی آخوندی ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران از احتمال وقوع سیلاب در شهرستان‌های درمیان، سربیشه، خوسف و نهبندان تا صبح فردا خبر داد.

وی با بیان اینکه بارندگی‌های رگباری در برخی نقاط استان شدت گرفته است، افزود: جاری شدن روان‌آب در مناطقی از جمله سراب تخته جان و سرچاه تازیان موجب بروز خساراتی شده است.

وی از آب‌گرفتگی منازل در برخی مناطق خبر داد و گفت: تیم‌های امدادی با محوریت فرمانداری به محل‌های حادثه اعزام شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران با تاکید بر تداوم فعالیت سامانه بارشی تا فردا صبح، از مردم خواست هشدارهای هواشناسی را جدی گرفته و از تردد در حریم و بستر رودخانه‌ها خودداری کنند.

 

منبع: sharghdaily-1018911

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو