hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > واریز خسارت زلزله دهدشت در کمتر از ۱۰ روز به حساب آسیب‌دیدگان

واریز خسارت زلزله دهدشت در کمتر از ۱۰ روز به حساب آسیب‌دیدگان

فرماندار کهگیلویه گفت: بر اساس برآورد کارشناسان میزان خسارت زمین لرزه به واحدهای مسکونی در کمتر از ۱۰ روز برای بازسازی و بهسازی بصورت بلاعوض به حساب خانوارها پرداخت خواهد شد.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ،

فرماندار کهگیلویه با اشاره به حضور ۱۰ تیم ارزیاب صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان برای ارزیابی خسارت زلزله دهدشت مرکز این شهرستان گفت: بر اساس برآورد کارشناسان این صندوق میزان خسارت زمین لرزه به واحدهای مسکونی در کمتر از ۱۰ روز برای بازسازی و بهسازی بصورت بلاعوض به حساب خانوارها پرداخت خواهد شد.

سید ایرج کاظمی جو اظهار کرد: بر اساس اعلام تیم کارشناسی و ارزیابی خسارت صندوق، مبلغ پرداختی به هر خانوار بین ۸۰ تا ۱۳۰ میلیون تومان خواهد بود.

وی بیان کرد: بیش از یکهزار و ۵۰ واحد مسکونی خسارت دیده برای کارشناسی میزان خسارت در اختیار تیم های ارزیاب صندوق قرار گرفته است که بیشترین میزان خسارت زمین لرزه (ششم خرداد) علاوه بر شهر دهدشت، در بخش های سوق، چنگلوا، بلوط بنگان و بخش مرکزی گزارش شده است.

کاظمی جو تصریح کرد: با توجه به شدت زمین لرزه میزان خسارت به واحدهای مسکونی بیشتر از این آمار خواهد بود که در صورت شناسایی اطلاع رسانی خواهد شد.

کاظمی جو اضافه کرد: تیم های ارزیاب تا پایش کامل منطقه در شهرستان کهگیلویه حضور خواهند داشت.


 

منبع: sharghdaily-1017474

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو