hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > رکابزن ترکیه‌ای در تبریز جان باخت

رکابزن ترکیه‌ای در تبریز جان باخت

مرحله نهایی تور دوچرخه‌سواری ایران - آذربایجان با حادثه‌ای تلخ همراه شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در جریان مرحله پنجم و پایانی تور دوچرخه‌ سواری ایران - آذربایجان که از مسیر سرعین به تبریز بود، رکابزنان تیم توتواسپور ترکیه با هم برخورد کردند و زمین خوردند. در اثر این برخورد یکی از رکابزنان ترکیه به نام مصطفی آیورکان جراحات شدیدی برداشت که با آمبولانس به بیمارستان سراب و سپس به تبریز منتقل شد. او در بیمارستان بستری بود که علی رغم تلاش پزشکان در بیمارستان تبریز درگذشت. علت این اتفاق ضربه مغزی اعلام شده است.

به نقل از ایسنا، رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران این خبر را تایید کرد. پیش از این هم سرمربی تیم توتواسپور ترکیه برخورد رکاب زنان ترکیه با یکدیگر را در مرحله پنجم و پایانی تور تایید کرده بود.

رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان در گفت‌گو با ایسنا اعلام کرد:

زمانی که  رکابزنان ترکیه که زمین خوردند دو نفر از آنها به مسابقه ادامه دادند اما یک نفر دیگر به دلیل شدت جراحات به بیمارستان منتقل شد. ما از ابتدا پیگیر وضعیت این دوچرخه‌سوار بودیم و و اکنون هم با کنسولگری ترکیه در ایران و رئیس فدراسیون ترکیه در بیمارستان حاضر شدیم تا کارهای انتقال پیکر او به کشورش انجام شود.

257 251

منبع: khabaronline-2073656

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو