درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 1 اسفند 1404

کد: 460678 | 14 خرداد 1404 ساعت 11:24

پلیس راهور: ترافیک سنگین در آزاد راه تهران-قم/ در محدوده صالح‌آباد و ورودی بهشت زهرا (س)، ترافیک نیمه‌سنگین جریان دارد

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک سنگین در آزادراه تهران-قم محدوده علامه عسگری تا عوارض خبر داد.
پلیس راهور: ترافیک سنگین در آزاد راه تهران-قم/ در محدوده صالح‌آباد و ورودی بهشت زهرا (س)، ترافیک نیمه‌سنگین جریان دارد


رئیس پلیس راه مازندران با بیان این که، جاده کندوان به دلیل تردد قابل توجه خودروها از سمت کرج به چالوس یکطرفه شد، گفت: همچنین ترافیک در جاده هراز و سوادکوه هم در زمان حاضر سنگین گزارش شده است.

به گزارش تسنیم، سرهنگ علی‌اصغر شریفی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک سنگین در آزادراه تهران-قم خبر داد و اظهار کرد: در مسیر شمال به جنوب این آزادراه، از محدوده علامه عسگری تا عوارضی، ترافیک به‌صورت سنگین گزارش شده است.

وی افزود: در مسیر مقابل یعنی جنوب به شمال، از عوارضی تا محدوده علامه عسگری، تردد به‌صورت روان انجام می‌شود و مشکل خاصی وجود ندارد.

منبع: etemadonline-716883



عکس خوانده نمی‌شود