hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > قاچاقچی کالا به پرداخت پنج میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد

قاچاقچی کالا به پرداخت پنج میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد

پرونده قاچاق 65 هزار و 200 نخ سیگار خارجی، 69 هزار و 200 نخ سیگار ایرانی، 360 بطری نوشابه انرژی زا و 480 عدد کاپوچینو به ارزش چهار میلیارد و 734 میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی البرز، سلیمان رزاقی گفت: پرونده قاچاق 65 هزار و 200 نخ سیگار خارجی، 69 هزار و 200 نخ سیگار ایرانی، 360 بطری نوشابه انرژی زا و 480 عدد کاپوچینو به ارزش چهار میلیارد و 734 میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مدارک موجود در پرونده ، ثبت نبودن سیگار ها در سامانه جامع انبارها و غیر قابل مصرف انسانی بودن نوشابه های انرژی زا و کاپوچینوها، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت چهار میلیارد و 715 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رزاقی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، در بازرسی از زیرزمین ساختمان ویلایی این محموله را به ظن قاچاق کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو