hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > سواستفاده از کارت سوخت گران تمام شد

سواستفاده از کارت سوخت گران تمام شد

مدیر کل تعزیات حکومتی البرز از محکومیت 42 میلیارد ریالی متصدیان یک جایگاه سوخت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی البرز، سلیمان رزاقی گفت: پرونده فروش26 هزار و 71 لیتر بنزین از طریق 18 کارت سوخت خودروهای اسقاطی به ارزش هفت میلیارد و هشت میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی البرز رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و هر یک از متخلفان را به پرداخت 14 میلیارد و 16 میلیون ریال جزای نقدی و در مجموع به پرداخت 28 میلیارد و 32 میلیون ریال محکوم کرد.

رزاقی گفت : شعبه همچنین برای بهای مال از دست رفته 14میلیارد و 16 میلیون ریال به جریمه اضافه و متخلفان را در مجموع به پرداخت 42 میلیارد و 48 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی به همراه کارشناسان شرکت فرآورده های نفتی، در بازدید و بررسی پایش تصویری از یک جایگاه سوخت، این تخلف را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو