درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 25 آذر 1404

کد: 459091 | 10 خرداد 1404 ساعت 23:57

انفجار در نیشابور بر اثر نشتی گاز

حوالی ساعت ۲۱:۳۰ شامگاه دهم خرداد یک کافی‌شاپ در انتهای خیابان پانزده خرداد نیشابور بر اثر نشتی گاز دچار انفجار شد.
انفجار در نیشابور بر اثر نشتی گاز


ابوالفضل اسدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرستان نیشابور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در این حادثه ۲ منزل مسکونی به طور کامل ویران شده و یک ساختمان ۶ طبقه آسیب دیده است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در این سانحه، آتش‌سوزی نداشتیم و فقط انفجار بر اثر نشت گاز خانگی بوده که منجر به آسیب دیدگی ۲ نفر از شهروندان شده است.

اسدی افزود: ۲ مصدوم حادثه توسط نیروهای امداد و نجات آتش‌نشانی از محل حادثه نجات یافته و تحویل نیروهای اورژانس شده‌اند.

وی با بیان اینکه صدای انفجار در نقاط مختلف شهر نیشابور به گوش رسیده، گفت: تا شعاع ۱۵۰ متری شیشه‌ منازل و مغازه ها شکسته است.

در حال حاضر تعداد ۲۵ نفر نیروی آتش‌نشانی، ۴ خودرو عملیاتی، یک دستگاه لودر و یک دستگاه کمپرسی مشغول آواربرداری و امداد و نجات هستند.

این انفجار در مقابل فرهنگسرای سیمرغ نیشابور همزمان با برگزاری کنسرت بابک جهانبخش در محل یک کافی‌شاپ رخ داده است.

منبع: etemadonline-716352



عکس خوانده نمی‌شود
آخرین اخبار