hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > بقایی: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی برای رایزنی‌های منطقه‌ای به مصر و لبنان سفر خواهد کرد

بقایی: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی برای رایزنی‌های منطقه‌ای به مصر و لبنان سفر خواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که عباس عراقچی در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به مصر و لبنان سفر خواهد کرد تا درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و وضعیت فلسطین اشغالی با مقام‌های عالی‌رتبه این کشورها گفتگو کند.

بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به مصر و لبنان سفر خواهد کرد.

به گزارش دانشجو، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، با تأکید بر اهمیت روابط منطقه‌ای ایران، اعلام کرد که این سفر با هدف گفتگو درباره روابط دوجانبه، بررسی آخرین وضعیت منطقه و رایزنی درباره تحولات بین‌المللی صورت می‌گیرد.

عراقچی در جریان این سفرها با مقام‌های عالی‌رتبه مصر و لبنان دیدار خواهد کرد و طیفی از موضوعات دوجانبه و مباحث منطقه‌ای مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

منبع: etemadonline-716335

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو