hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > کپی کارت 1300 نفر در قالب بساط ‌میوه‌فروشی و جوراب‌فروشی

کپی کارت 1300 نفر در قالب بساط ‌میوه‌فروشی و جوراب‌فروشی

اعضای باند اسکیمر که در قالب بساط ‌میوه‌فروشی و جوراب‌فروشی، اقدام به کپی کارت 1300 نفر از شهروندان کرده بودند، دستگیر شدند‎.‎

اعضای باند اسکیمر که در قالب بساط ‌میوه‌فروشی و جوراب‌فروشی، اقدام به کپی کارت 1300 نفر از شهروندان کرده بودند، دستگیر شدند‎.‎

به گزارش اعتمادآنلاین، سردار حمید هداوند، فرمانده انتظامی استان البرز در این رابطه گفت: در پی ارجاع چند فقره پرونده برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان به پلیس فتا، بررسی موضوع به صورت جدی در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات پلیسی متوجه شدند متهمان با این شیوه که ابتدا کارت بانکی خریداران را در دستگاه کشیده و سپس به آنان اعلام می‌کنند کارتخوان مشکل دارد و پول نقد بدهید اقدام به کپی کارت بانکی افراد می‌کنند.

سردار هداوند اضافه کرد: در ادامه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی هویت 3 نفر از عاملان این کلاهبرداری‌ها شناسایی و همه آنها در چند عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان البرز اظهار داشت: متهمان در تحقیقات تکمیلی پلیس تاکنون به کپی‌برداری از کارت‌های بانکی 1300 نفر از شهروندان اعتراف کرده‌اند و تلاش برای شناسایی مالباختگان پرونده ادامه دارد.

وی با بیان اینکه مبلغ کلاهبرداری صورت گرفته توسط این باند 20 میلیارد ریال برآورد می‌شود، اضافه کرد: متهمان پس از تکمیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شده‌اند.

 

منبع: etemadonline-716249

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو