به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز علی بابازاده رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان کرج با اعلام این خبر اظهار داشت:در راستای اولویتهای حفاظتی این اداره مبنی بر برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی، عملیات آزادسازی ۷۴۱ مترمربع از اراضی تصرفشده در روستای ملکآباد به انجام رسید.
وی افزود:این اراضی به صورت غیرمجاز و از طریق احداث ابنیه،مستحدثات و غرس اشجار تصرف شده بود که با پیگیریهای حقوقی،دستور قلع و قمع آن توسط دادستان محترم صادر و با همکاری نیروی انتظامی،پاسگاه ویژه جهاننما و یگان حفاظت منابع طبیعی کرج اجرایی شد.
بابازاده با تأکید بر این که حفاظت از منابع طبیعی مسئولیتی همگانی است،گفت:صیانت از اراضی ملی تنها وظیفه یک اداره نیست و لازم است تمام دستگاههای ذیربط برای جلوگیری از تخریب و تصرف منابع طبیعی وارد عمل شوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد:برابر ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی، تصرف عدوانی اراضی ملی جرم محسوب شده و برای آن مجازات حبس تعزیری در نظر گرفته شده است