hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > اعتراض شدید جمهوری اسلامی به اظهارات غلامرضا قاسمیان در عربستان؛ سخنان مجری برنامه محفل درباره مکه و مدینه کاملا کذب است

اعتراض شدید جمهوری اسلامی به اظهارات غلامرضا قاسمیان در عربستان؛ سخنان مجری برنامه محفل درباره مکه و مدینه کاملا کذب است

روزنامه جمهوری از مجری روحانی محفل به دلیل جنجال‌آفرینی در عربستان به شدت انتقاد کرده است.

روزنامه جمهوری از مجری روحانی محفل به دلیل جنجال‌آفرینی در عربستان به شدت انتقاد کرده است.

به گزارش جمهوری اسلامی، طی روزهای اخیر یک شیخ ایرانی نسبتاً فعال در برخی برنامه‌های تلویزیونی در شهر مدینه و در ایام حج با انتشار یک کلیپ تصویری سخنان تفرقه‌افکنانه‌ای بر زبان جاری کرده است.

 در اوج این ایام که تبلور آیین وحدت بخش حج و تحبیب قلوب بین مسلمانان بوده و جهان اسلام بیشتر از هر زمان دیگر نیازمند هوشیاری و دلسوزی نسبت به تقویت و تحکیم صفوف مسلمانان و کشورهای اسلامی است هر گونه تحرکات و تبلیغات سوء دقیقا آب ریختن در آسیاب دشمنان خاصه رژیم صهیونیستی است که خواهان ایجاد شکاف و اختلاف بین جهان اسلام علی‌الخصوص کشورهای منطقه و در صدر آن بین ایران و عربستان است. ضمن اینکه مطالب کفته شده در سخنان این فرد مبنی بر ظواهر مراکز فساد در مکه و مدینه کاملاً کذب است و در این دو شهر مقدس هیچ گونه مظاهری از مراکز بی‌بند باری وجود ندارد .

 بهیچ وجه شایسته نیست یک شیخ حاضر در مراسم حج بجای پرداختن به جلوه‌های زیبای معنویت حج و تبلیغ شعایر ارزشمند حج ابراهیمی و دعوت از علاقمندان به حضور در این موسم زیبا و بیاد ماندنی و درک معارف الهی، از مسافران آنتالیا و... دعوت کند که به این سرزمین سفر کنند که بسی گفتگوی نابجا و توهین آشکار و کاملاً بی‌معرفتی و ضعف مروت نسبت به اعتقادات و شعایر است . این کار  حسی از تمنای مشهور شدن نظیر آن اعرابی را تداعی می‌کند که در جاهلیت در چاه آب زمزم ادرار نمود.

منبع: etemadonline-715932

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو