hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > واکنش عبدالملک الحوثی به حمله رژیم اسرائیل به فرودگاه صنعا

واکنش عبدالملک الحوثی به حمله رژیم اسرائیل به فرودگاه صنعا

رهبر انصارالله یمن در سخنانی با اشاره به حمله رژیم اسرائیل به فرودگاه صنعا آنرا از روی ضعف دانست و هدف این حمله را فشار به یمن برای دست برداشتن از یاری ملت مظلوم فلسطین دانست.

عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن گفت: حمله به فرودگاه صنعا در راستای هدف قرار دادن امت ما و با هدف فشار به ما برای دست برداشتن از یاری ملت مظلوم فلسطین است.

به گزارش مهر، وی افزود: دشمن اسرائیلی به دنبال این است که ملت فلسطین را هدف قرار دهد بدون اینکه هیچ کشور مسلمانی واکنشی از خود نشان دهد. پس از توقف تجاوزات آمریکا در نتیجه شکست، دشمن اسرائیل در موضع ضعف قرار گرفت.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: دشمن اسرائیلی با این حملات متوالی به مراکز غیرنظامی در کشور ما به دنبال احیای بازدارندگی است. حملات دشمن اسرائیلی به هر اندازه هم که تشدید شود تاثیری بر موضع ملت ما در یاری ملت عزیر فلسطین نخواهد داشت زیرا موضعی ما برگرفته از دین و موضع دینی است.

وی افزود: یکی از اهداف احتمالی دشمن اسرائیلی از حمله به فرودگاه صنعا مانع تراشی در مسیر اعزام حجاج است اما انشاءالله شکست خواهد خورد. فرودگاه ترمیم خواهد شد تا امکان ادامه فعالیت داشته باشد.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: ما به دنبال موضع قوی در کنار ملت فلسطین در درد و رنج بی سابقه این ملت هستیم.  ارتکاب جنایات بیشتر از سوی دشمن اسرائیلی علیه ملت فلسطین مسئولیت امت اسلامی را بیشتر می کند.

وی افزود: تداوم نسل کشی ملت فلسطین ما را به سمت وظیفه مسئولیت ایمانی و اخلاقی و انسانی سوق می دهد تا عملیات نظامی مان علیه دشمن اسرائیلی را تشدید کنیم.

عبدالملک الحوثی تاکید کرد: تشدید حملات به غزه ما را به سمت تداوم و تشدید حملات علیه دشمن اسرائیلی در عملیات نیروهای مسلح و دیگر فعالیت ها سوق می دهد. رنج های ملت فلسطین در این مرحله بسیار بیشتر از سابق از حیث زیان های ناشی از محاصره شدید و گرسنگی یا از حیث جنایات اسرائیل است.

منبع: etemadonline-715864

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو