hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > چشم انداز روشن حضور شرکت های دانش بنیان در امور استاندارد

چشم انداز روشن حضور شرکت های دانش بنیان در امور استاندارد

دکتر مسعود جوادی مدیرکل استاندارد استان البرز با بیان این که كارشناسان رسمي استاندارد (اشخاص حقیقی و حقوقی) براساس قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ایران، بازوهای اجرایی توانمند این سازمان در امور کارشناسی بوده و باید از ظرفیت های قانونی مذکور جهت توسعه فرهنگ و الزامات استاندارد در جامعه استفاده کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد البرز ؛ جوادی با بیان این که در دولت وفاق و با نگاه ویژه و تاکید رئیس جمهور محترم برای اتکا به توانمندی متخصصان داخلی و بخش خصوصی، از نخبگان دانشگاهی، اساتید علمی و شرکت های دانش بنیان دعوت کرد تا از ظرفیت های عظیم ماده 21 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد برای خدمت رسانی به جامعه استفاده نمایند.

دبیر شورای استاندارد استان البرز گفت: بر اساس ماده ۲۱ قانون مذکور، سازمان ملی استاندارد ایران می‌تواند برای انجام وظایف خود، اشخاص حقیقی را با رعایت مقررات مرتبط به عنوان کارشناس حقیقی استاندارد و اشخاص حقوقی و تشکل‌های تخصصی ذی‌صلاح را به عنوان کارشناس استاندارد حقوقی انتخاب نموده و پس از تایید صلاحیت، در امور کارشناسی از آنها استفاده نمایند.

عضو شورای معاونین سازمان ملی استاندارد ایران تصریح کرد: فعالیت کارشناسان تایید صلاحیت شده در 4 حوزه ارزيابي انطباق، اندازه شناسي، تاييد صلاحيت و در نهایت آموزش، توان افزايي و تدوين استانداردهاي ملي می باشد. 

دکتر جوادی در انتها گفت: در دو ماهه اول سال جاری 1600 نفر- ساعت دوره آموزشی برای مدیران کنترل کیفیت واحد های تولیدی استان و همچنین 1216 نفر- ساعت آموزش های برون سازمانی انجام شده و در طول دو سال اخیر در استان البرز تاکنون قریب به 70 کارشناس رسمی استاندارد تایید صلاحیت شده که در چارچوب مقررات و وظایف مرتبط در حال فعالیت می باشند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو