درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 23 بهمن 1404

کد: 457129 | 06 خرداد 1404 ساعت 19:31

واکنش عراقچی به حواشی «قاسمیان» در عربستان: به هیچکس اجازه نمی‌دهیم که به مسیر رو به‌ جلوی روابط تهران با ریاض آسیب بزند

وزیر امور خارجه به دستگیری غلام‌رضا قاسمیان در عربستان واکنش نشان داد و نوشت: به هیچکس اجازه نمی‌دهیم که به روابط برادرانه ما با همسایگان، از جمله به مسیر رو به‌جلوی روابط با ریاض، آسیب بزند.
واکنش عراقچی به حواشی «قاسمیان» در عربستان: به هیچکس اجازه نمی‌دهیم که به مسیر رو به‌ جلوی روابط تهران با ریاض آسیب بزند


عباس عراقچی در واکنش به دستگیری یک روحانی ایرانی در عربستان نوشت: «جمهوری اسلامی ایران با صراحت کامل هرگونه تلاش برای ضربه زدن به وحدت مسلمانان را، به‌ویژه در فضای معنوی حج، محکوم می‌کند. ما مصمم هستیم که به هیچ‌کس اجازه ندهیم به روابط برادرانه ما با همسایگانمان، از جمله به مسیر رو به‌جلوی روابط با عربستان سعودی، آسیب بزند.»

وی افزود: «ایران مدیریت شایسته و کارآمد حج امسال را به خوبی ارج می نهد. با درود و دعای خیر برای دولت و ملت عربستان سعودی در میزبانی از زائران بیت‌الله الحرام، آرزوی توفیق و سربلندی ایشان در ادامه این مسیر را دارم.»

منبع: etemadonline-715675



عکس خوانده نمی‌شود