hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > آغاز عملیات اجرایی ۳۰ نیروگاه خورشیدی در بوشهر با دستور وزیر نیرو

آغاز عملیات اجرایی ۳۰ نیروگاه خورشیدی در بوشهر با دستور وزیر نیرو

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: با دستور وزیر نیرو، عملیات اجرایی ۳۰ نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی (در مجموع ۹۰ مگاوات) در نقاط مختلف استان بوشهر آغاز شد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ غلامرضا حشمتی عصر دوشنبه در آئین آغاز عملیات ساختگاه خورشیدی «عمار» در شهرستان تنگستان (در ارتباط ویدئو کنفرانسی با وزیر نیرو) اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران (ساتبا) و همکاری مؤثر دستگاه‌های متولی زمین، روند شناسایی، تخصیص و واگذاری اراضی برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی با سرعت مناسبی پیش رفته است.

وی بیان کرد: در فاز نخست این طرح، ۳۰ نیروگاه خورشیدی دولتی با ظرفیت تولید سه مگاوات در هر نیروگاه اجرایی خواهد شد که اعتبار مورد نیاز برای احداث این نیروگاه‌ها حدود ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

حشمتی با اشاره به تعهد پیمانکار پروژه عنوان کرد: بر اساس توافق صورت‌گرفته، مقرر است تا مرداد ماه سال جاری، این نیروگاه‌ها وارد مدار تولید برق شوند و کمک شایانی به رفع ناترازی برق کنند.

وی با تأکید بر اهمیت این پروژه‌ها در توسعه پایدار و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی گفت: احداث این نیروگاه‌ها علاوه بر تأمین برق پاک برای مناطق هدف، موجب ایجاد فرصت‌های شغلی، کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و ارتقای امنیت انرژی استان خواهد شد.

حشمتی اظهار کرد: با توجه به اتصال این نیروگاه‌های متوسط مقیاس به شبکه توزیع نقش مؤثری در رفع افت ولتاژ و ارتقا کیفیت زیرساخت‌های انرژی برق استان ایفا خواهند کرد.

 

 

منبع: sharghdaily-1013852

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو