hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > شهید رئیسی الگوی ساده‌زیستی و مردم‌داری بود

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان: 

شهید رئیسی الگوی ساده‌زیستی و مردم‌داری بود

قدرت‌الله نظری، مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، آنان را الگوهای عملی تعلیم و تربیت، خدمت، فداکاری و ایثار خواند.

نظری با اشاره به الگوپذیری شهدا از امام علی (ع) و مکتب اهل بیت، افزود: “شهدای ما در مسیر اعتلای دین مبین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی تا پای جان ایستادند.” وی همچنین به نقش امام راحل (ره) در تبیین مسیر شهدا و تاثیر رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در سیاست‌گذاری در امتداد راه شهدا و مکتب اهل بیت (ع) اشاره کرد.

 وی شهید جمهور، آیت الله رئیسی را الگوی ساده‌زیستی، صداقت، تقوا و مردم‌داری توصیف کرد و افزود: “شهید رئیسی همچون مولای متقیان، دغدغه مردم را داشت و تا زمان شهادت در این راه ثابت قدم ماند.”

نظری با اشاره به الگوپذیری شهدا از امام علی (ع) و مکتب اهل بیت، افزود: “شهدای ما در مسیر اعتلای دین مبین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی تا پای جان ایستادند.” وی همچنین به نقش امام راحل (ره) در تبیین مسیر شهدا و تاثیر رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در سیاست‌گذاری در امتداد راه شهدا و مکتب اهل بیت (ع) اشاره کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، ضمن گرامیداشت یاد شهدای استان، به ویژه شهدای فرهنگی و دانش‌آموز، تاکید کرد که شهدای خدمت با الگوگیری از شهدای صدر اسلام، جان خود را برای تثبیت، استمرار و صدور انقلاب اسلامی فدا کردند.

نظری شهید جمهور، آیت الله رئیسی را الگوی ساده‌زیستی، صداقت، تقوا و مردم‌داری توصیف کرد و افزود: “شهید رئیسی همچون مولای متقیان، دغدغه مردم را داشت و تا زمان شهادت در این راه ثابت قدم ماند.”

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه گرامیداشت یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، اظهار داشت: “بر ما فرض است که کسانی را که خالصانه جان خود را برای خدمت به مردم و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی گذاشتند، تکریم کنیم و در همان مسیرها و جهت‌ها، به ویژه در خدمت به مردم، گام برداریم.”وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با پیروی از شهدا، به ویژه شهدای خدمت، بتوان راه آنان را ادامه داد.

محمدرضا ابراهیمی‌فر، مدیر حوزه علمیه استان گلستان، در این همایش با برشمردن ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله رئیسی، اخلاص را مهمترین خصوصیت ایشان دانست و اظهار داشت: "اخلاص برای اعمال ما همان کاری را می‌کند که روح برای بدن؛ یعنی شرافت می‌دهد. اگر مقدس‌ترین اعمال را بدون اخلاص انجام دهیم، هیچ ارزشی ندارد." وی محبوبیت شهید رئیسی در بین مردم را ناشی از همین اخلاص و بندگی دانست.

مدیر حوزه علمیه گلستان، جهادی و انقلابی بودن و خستگی‌ناپذیری را از دیگر ویژگی‌های مهم شهید رئیسی برشمرد و با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری درباره ایشان که "رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت"، افزود: "حکومت اسلامی از اصل بر این است که مسئولان شب و روز نشناسند و همه روزهای هفته برای خدمت به مردم تلاش کنند." وی با تاکید بر لزوم الگوگیری از این ویژگی شهید رئیسی، گفت: "برای شهید شدن، باید شهید زیست و شهید بود."

ابراهیمی‌فر با بیان اینکه شهید رئیسی در یکی از سخت‌ترین شرایط مسئولیت را برعهده گرفت، گفت: "پذیرفتن این مسئولیت سنگین و شانه زیر بار آن دادن، بسیار سخت بود، اما شهید رئیسی آن را پذیرفت و جانانه جنگید و نتیجه هم گرفت و مدال افتخار را از نائب امام زمان (عج) به گردن آویخت."

مدیر حوزه علمیه گلستان، ولایتمداری را آخرین و مهمترین ویژگی شهید رئیسی برشمرد و تاکید کرد: "ولایتمداری یعنی اینکه انسان اعمال و رفتار خود را بر مدار ولایت تعریف و تنظیم کند و خواست خود را دائم در مدار رضایت ولی فقیه قرار دهد." 

ابراهیمی‌فر در پایان، سرانجام نیکو و خجسته شهید رئیسی را نتیجه ارتباط قلبی و دلی ایشان با ولی فقیه دانست.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو