hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > سردار فدوی: خلیج فارس صحنه شکست‌های پیاپی‌ آمریکا در دهه ۶۰ بوده؛ هیچگاه امکان پیروزی در برابر جبهه مقاومت را نداشته‌اند

سردار فدوی: خلیج فارس صحنه شکست‌های پیاپی‌ آمریکا در دهه ۶۰ بوده؛ هیچگاه امکان پیروزی در برابر جبهه مقاومت را نداشته‌اند

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: خلیج فارس صحنه شکست‌های پیاپی‌ آمریکا در دهه ۶۰ بوده و هیچگاه امکان پیروزی در برابر جبهه مقاومت را نداشته‌اند و مسئولان آمریکایی امروز باید این مهم را به نسل جدید خود یادآوری کنند.

سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر، افزود: شکست آمریکا در میادین نظامی از دهه ۶۰ و با عملیات‌های دریادلان بوشهری آغاز شد؛ آن زمان بود که قدرت‌های استکباری برای نخستین بار در خلیج فارس به خاک مذلت نشستند.

به گزارش ایرنا، وی اظهارکرد: جوانان مؤمن و تکلیف‌مدار استان بوشهر در خط مقدم نبرد حق علیه باطل ایستادند و آمریکا برای نخستین بار در این منطقه به زانو درآمد؛ آمریکا باید بداند که جبهه حق یعنی انقلاب اسلامی، پیروز نهایی خواهد بود و این وعده‌ای الهی است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان مهدوی، توسلی و شهید گرد، گفت: این شهیدان با عملکردی مثال‌زدنی، هیمنه آمریکا را شکستند و اثبات کردند خلیج فارس برای دشمنان چیزی جز ذلت نخواهد داشت.

فدوی یان کرد: در بیش از چهار دهه گذشته، ما نه فقط تاریخ‌نگاری کرده‌ایم بلکه شاهد عینی شکست‌های دشمنان انقلاب بوده‌ایم و مسئولان آمریکایی خودشان نیز بارها بر این ناکامی‌ها اذعان داشته‌اند.

وی ادامه داد: مسؤولان آمریکایی امروز باید به نسل جدید خود یادآوری کنند که خلیج فارس صحنه شکست‌های پیاپی‌شان در دهه ۶۰ بوده و هیچ‌گاه امکان پیروزی در برابر جبهه مقاومت را نداشته‌اند؛ زیرا براساس وعده خداوند "حزب‌الله پیروز است و حزب شیطان راهی به موفقیت ندارد".

سردار فدوی تأکید کرد: رمز این پیروزی‌ها در ایمان، تکلیف‌مداری و استقامت مردمی است که ۴۷ سال در مسیر انقلاب ایستاده‌اند، ما به وعده الهی یقین داریم و در طول این سال‌ها هر روز باور خود را نسبت به تحقق وعده خدا تقویت کرده‌ایم.

وی با اشاره به تلاش‌های سردار علی رزمجو، فرمانده پیشین سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر، بیان کرد: سردار رزمجو نمونه‌ای از پاسدارانی است که با اخلاص و روحیه جهادی در مسیر انتظار و تحقق وعده‌های الهی ایستاده‌اند؛ چه شهید شوند و چه در میدان باقی بمانند، در پیمان خود با خدا صادق بوده‌اند.

جانشین فرمانده کل سپاه همچنین برای فرمانده جدید در مسئولیت‌های محول‌شده آرزوی موفقیت کرد و گفت: سپاه بدون هیچ چشم‌داشتی و با افتخار، مسؤولیت‌های خود را در قبال مردم و انقلاب اسلامی انجام می‌دهد و مجموعه سپاه امام صادق(ع) نیز باید همچنان در مسیر خدمت و پیشرفت استان بوشهر کوشا باشد.

منبع: etemadonline-714371

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو