درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 23 آذر 1404

کد: 45266 | 18 شهریور 1399 ساعت 08:53

شمار فوتی‌های کرونا در هرمزگان به ۷۲۱ نفر رسید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۴ساعت گذشته، ۲ بیمار کرونایی دیگر در هرمزگان جان باختند و شمار فوتی‌ها به ۷۲۱ نفر افزایش یافت.
شمار فوتی‌های کرونا در هرمزگان به ۷۲۱ نفر رسید


دکتر فاطمه نوروزیان ، افزود: اکنون ۲۲۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری اند که از این شمار ۵۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۱۵ نفر از آن‌ها وخیم است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: بیان کرد: از ابتدای همه گیری کرونا تاکنون در هرمزگان ۶۱ هزار و ۵۳ آزمایش تشخیص کرونا انجام شده است.
وی ادامه داد: کانون های شیوع بیماری کرونا در شهرستان بیشتر تجمعاتی از قبیل مراسم های عروسی، عزا و دورهمی های خانوادگی است که خود باعث شیوع این بیماری در سطح شهرستان شده است.
نوروزیان در پایان اظهار کرد: هر شهروندی در هر جایگاهی نقش خود را نسبت به مهار ویروس کرونا ایفا کند، تا همراهی و همکاری تمامی شهروندان در مهار این بیماری نباشد هیچ اداره و مسئولی قادر به مهار و کنترل بیماری نخواهد بود.


عکس خوانده نمی‌شود