hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > دانش‌آموز اردبیلی ستاره همایش هوش مصنوعی شد

دانش‌آموز اردبیلی ستاره همایش هوش مصنوعی شد

طاها احدی، دانش‌آموز پایه هفتم از اردبیل توانست با اثر ابتکاری خود در زمینه انیمیشن با عنوان «طبیعت، آینده رفتار ماست» مقام اول را به دست آورد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق، طاها احدی، دانش‌آموز پایه هفتم آموزشگاه هیئت امنایی امید انقلاب ناحیه یک اردبیل، موفق شد با اثر ابتکاری خود در حوزه انیمیشن با عنوان «طبیعت، آینده رفتار ماست» مقام اول، نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» را از آن خود کند.

نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» با حضور جمعی از نخبگان، پژوهشگران، اساتید و دانش‌آموزان خلاق از سراسر کشور در محل سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد.

در این همایش، طاها احدی، دانش‌آموز پایه هفتم آموزشگاه هیئت امنایی امید انقلاب از ناحیه یک اردبیل، با ارائه اثر انیمیشنی با عنوان «طبیعت، آینده رفتار ماست» توانست نظر هیئت داوران را به خود جلب کرده و مقام اول این رویداد ملی را در بخش انیمیشن به دست آورد.

اثر این دانش‌آموز با نگاهی خلاقانه به تأثیر رفتارهای انسانی بر آینده محیط زیست و پیوند آن با فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی، ساخته شده و از سوی داوران به عنوان نمونه‌ای شایسته از پیوند هنر، آگاهی محیط زیستی و فناوری‌های نوین شناخته شد.

در این همایش که با حضور مسئولان فرهنگی، علمی و رسانه‌ای کشور در سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، از طاها احدی به عنوان دانش‌آموز برگزیده تجلیل و لوح افتخار ویژه به وی اهدا شد.

 

 

منبع: sharghdaily-1009564

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو