hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > وزیر میراث‌فرهنگی برای تحلیف پاپ لئون ۱۴ به واتیکان می‌رود

وزیر میراث‌فرهنگی برای تحلیف پاپ لئون ۱۴ به واتیکان می‌رود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران، برای شرکت در مراسم تحلیف پاپ جدید واتیکان، لئون چهاردهم، به واتیکان سفر خواهد کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین مختاری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، اعلام کرد که سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، به زودی عازم واتیکان خواهد شد تا در مراسم تحلیف پاپ لئون چهاردهم شرکت کند.

به گزارش تسنیم، این مراسم با حضور رهبران و هیأت‌های عالی‌رتبه از کشورهای مختلف برگزار می‌شود.

سفیر ایران در واتیکان افزود: وزیر میراث‌فرهنگی در این سفر، حامل پیام تبریک رئیس‌جمهوری کشورمان، به پاپ جدید خواهد بود.

وی همچنین گفت: در حاشیه این سفر، وزیر میراث‌فرهنگی دیدارهایی با مقامات ارشد کلیسای کاتولیک و مسئولان فرهنگی واتیکان خواهد داشت تا زمینه‌های تعاملات فرهنگی، مذهبی و گردشگری میان ایران و واتیکان مورد بررسی قرار گیرد.

سفیر ایران در واتیکان با اشاره به اینکه سال جاری در واتیکان به نام «سال جوبیلیه» نامگذاری شده که هر 25 سال یکبار به عنوان سال زیارتی و گردشگری دینی برگزار می‌شود، افزود: تقارن این سفر با سال جوبیلیه می‌تواند فرصت مناسبی برای امضای توافقنامه‌های همکاری در حوزه گردشگری دینی و فرهنگی باشد و فصل جدیدی را در روابط ایران و واتیکان رقم زند.

منبع: etemadonline-713863

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو