hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > اجرای طرح قرار دوازدهم و کمک به ۱۱۲ خانواده نیازمند به نیت آقا امام زمان (عج)

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک شهرستان گرگان

اجرای طرح قرار دوازدهم و کمک به ۱۱۲ خانواده نیازمند به نیت آقا امام زمان (عج)

حیدر سوادکوهی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک شهرستان گرگان از اهدای بسته های معیشتی به نیازمندان در راستای طرح قرار دوازدهم خبر داد .
حیدر سوادکوهی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک شهرستان گرگان از اهدای بسته های معیشتی به نیازمندان در طرح قرار دوازدهم خبر داد .
حیدر سوادکوهی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه 1 شهرستان گرگان اظهار داشت : اجرای طرح قرار دوازدهم به نیت امام دوازدهم شیعیان حضرت حجت (عج) و  در راستای حمایت از نیازمندان از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون ۱۱۲ بسته غذایی را با هدف کمک معیشتی به نیازمندان اهدا کرد.
وی خاطرنشان کرد : با احصای نیات مرتبط با خیرات و مبرات و پیگیری مطالبات موقوفات در این راستا سعی شد تا اجرای نیت با هدف کمک به نیازمندان به نحو مطلوب صورت پذیرد .
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک شهرستان گرگان گفت : امروز بیش از پیش به وقف های جدید با نیات روز جامعه نیاز داریم لذا هر محله می‌تواند نماینده ای برای وقف داشته باشد تا با مشاوره از همکاران ما در اوقاف وقف های جدید را به سوی نیات روز سوق دهند .
وی در ادامه به سرمایه گذاری در موقوفات اشاره کرد و اذعان داشت : با  سرمایه گذاری در موقوفات می‌توانیم درآمد موقوفات را به حداکثر برسانیم و نیات آن را صرف موقوف علیهم طبق نیت واقف نیک اندیش اجرا نماییم .
حیدر سوادکوهی گفت : در برخی از اوقات وقتی مستاجرین موقوفات متوجه نیت واقف می‌شوند و از اقدامات و فعالیتهایی که در راستای نیات واقفین  با وجهی که آنها پرداخت می‌کنند مطلع می‌شوند نسبت به پرداخت به موقع حقوق موقوفات اقدام می‌کنند.  
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو