hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > رهایی پسری که 3 ماه در کشور همسایه در چنگ آدم‌ربایان اسیر بود

رهایی پسری که 3 ماه در کشور همسایه در چنگ آدم‌ربایان اسیر بود

فرمانده انتظامی استان کرمان از آزادی یک پسر جوان از اهالی رودبارجنوب که حدود سه ماه در یکی از کشورهای همسایه گروگان گرفته شده بود، خبر داد.

فرمانده انتظامی استان کرمان از آزادی یک پسر جوان از اهالی رودبارجنوب که حدود سه ماه در یکی از کشورهای همسایه گروگان گرفته شده بود، خبر داد.

به گزارش سایت جنایی، سردار جلیل موقوفه‌ئی در تشریح این خبر گفت: اوایل اسفند ماه 1403 گزارشی مبنی بر تیراندازی و ربودن یک پسر جوان در شهر رودبارجنوب به پلیس گزارش و با پی‌جویی‌های تیم های انتظامی مشخص شد علت آدم‌ربایی اختلاف چند طایفه بر سر یک قطعه زمین و عدم انجام تعهدات طرفین به یکدیگر بوده و گروگان هم به کشور همسایه منتقل شده است.

وی افزود: در این راستا به رغم نگهداری گروگان در یکی از نقاط دوردست کشور همسایه، تیم‌های تخصصی پلیس آگاهی با پی‌جویی‌های بی‌وقفه به مشخصات و هویت دو نفر از کسانی که در صحنه گروگان‌گیری حضور داشتند پی برده و ضمن دستگیری این افراد و توقیف دو دستگاه خودروی آنان موفق شدند از هویت اقوام و افراد مرتبط با عاملان گروگان‌گیری مطلع شوند و به این افراد در رابطه با عدم آسیب به گروگان و حل و فصل مسالمت‌آمیز مشکلاتشان هشدار بدهند.

فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: در نهایت نیز پس از چندین بار هشدار و تحت فشار قرار دادن افراد مرتبط با گروگان‌گیران و با هماهنگی و تعامل مسئولان قضایی، این پسر جوان پس از حدود سه ماه تلاش بی‌وقفه خادمان نظم و امنیت از دست گروگان‌گیران آزاد و تحویل خانواده‌اش شد.

 

منبع: etemadonline-713169

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو