hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > تصمیمات جدید برای ساماندهی آرد و نان در پایتخت

تصمیمات جدید برای ساماندهی آرد و نان در پایتخت

معاون اقتصادی استانداری تهران اضافه کرد: این اختیارات بسیار بازدارنده و امکان پلمب برای ما فراهم شده است. توصیه می‌کنیم که واحدهای نانوایی ما در چارچوب ضوابط، فعالیت کنند؛ چرا که اگر تخلفی صورت بگیرد، امکان بخشش وجود ندارد.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ معاون استاندار تهران گفت: توصیه می‌کنیم که واحدهای نانوایی ما در چارچوب ضوابط کار کنند چرا که اگر تخلفی صورت بگیرد، امکان بخشش وجود ندارد.

نان به عنوان یکی از اصلی‌ترین اقلام مصرفی در سفره مردم، این روزها با چالش‌های زیادی روبروست؛ تخلفاتی شامل کم‌فروشی، گران‌فروشی، استفاده غیرمجاز از افزودنی‌ها و دلالی آرد، علاوه بر ایجاد بحران در کیفیت نان موجب بروز فساد در فرآیند توزیع یارانه آرد نیز شده است.

حشمت‌الله عسگری درباره وضعیت آرد و نان در استان تهران اظهار کرد: با توجه به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها در حال بحث و بررسی در کارگروه‌های استانی و ستاد تنظیم بازار کشور هستیم. به زودی شاهد تصمیم گیری در این حوزه خواهیم بود و با هدف پوشش بخشی از هزینه‌ها، قیمت‌ها را اعلام خواهیم کرد.

وی با اشاره به افزایش بازدیدها در حوزه آرد و نان در سطح استان تهران، گفت: بازدیدها از نانوایی‌های سطح استان به صورت حداکثری در حال انجام است و از اختیاراتی که اخیرا از سران سه قوه دریافت کردیم، به شکل حداکثری استفاده خواهیم کرد.

معاون اقتصادی استانداری تهران اضافه کرد: این اختیارات بسیار بازدارنده و امکان پلمب برای ما فراهم شده است. توصیه می‌کنیم که واحدهای نانوایی ما در چارچوب ضوابط، فعالیت کنند؛ چرا که اگر تخلفی صورت بگیرد، امکان بخشش وجود ندارد.

 
 

 

 

منبع: sharghdaily-1004898

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو