hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > معاون سازمان انرژی اتمی ایران: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و سلاح هسته‌ای ندارد

معاون سازمان انرژی اتمی ایران: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و سلاح هسته‌ای ندارد

معاون سازمان انرژی اتمی ایران در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه «ایران تنها کشوری است که سلاح هسته‌ای ندارد اما از غنی‌سازی برخوردار است»، تصریح کرد: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد.

«بهروز کمالوندی» معاون سازمان انرژی اتمی ایران درخصوص اظهارات «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه «ایران تنها کشوری است که سلاح هسته‌ای ندارد اما از غنی‌سازی برخوردار است»، گفت: این مساله حتما کادر وزارت خارجه آنها را نارحت می‌کند که چرا وزیر امور خارجه بدون مطالعه چنین اظهارنظری را مطرح کرده است.

به گزارش ایرنا؛ وی تاکید کرد: کشورهایی مانند بلژیک، هلند، کره جنوبی، ژاپن، آرژانتین و آلمان هستند که سلاح هسته‌ای ندارند اما غنی‌سازی می‌کنند، بنابراین باید گفت ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد.

کمالوندی گفت: به نظر می‌رسد مسئولان آمریکایی در اظهارنظر باید مقداری مطالعه کرده و حساب شده سخن بگویند.

«مارک روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا پیش از این مدعی شده بود که تنها کشورهایی که در جهان غنی‌سازی اورانیوم انجام می‌دهند، کشورهایی هستند که سلاح هسته‌ای در اختیار دارند.

 

 

 

منبع: etemadonline-712371

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو