hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > قاتل یک فعال مدنی دستگیر شد

قاتل یک فعال مدنی دستگیر شد

پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد: ساعت ۱۷ روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، خانواده یک زن جوان ۳۶ ساله، به پلیس خبر دادند که جسد دخترشان را در خانه‌اش در شهرک راه‌آهن پیدا کرده اند.

پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری قاتل زن جوان فعال اجتماعی در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد.

پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد: ساعت ۱۷ روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، خانواده یک زن جوان ۳۶ ساله، به پلیس خبر دادند که جسد دخترشان را در خانه‌اش در شهرک راه‌آهن پیدا کرده اند. بلافاصله بررسی این پرونده توسط اداره دهم پلیس آگاهی آغاز شد. کارآگاهان در بررسی پیکر مقتول متوجه شدند وی بر اثر برخورد جسم سخت به سر و جراحات ناشی از برخورد جسم تیز بر گلویش، جانش را از دست داده است.

با بررسی بیشتر مشخص شد این زن ۳۶ ساله، دکترای حقوق دارد و به عنوان مشاور حقوقی مشغول به کار بوده است.کارآگاهان در بررسی صحنه جرم متوجه شدند انگیزه قاتل، سرقت طلاهای این زن بوده است. همچنین از آنجایی که قاتل بدون هیچ خشونتی وارد خانه مقتول شده بود، مشخص شد سارقان از آشنایان وی بوده است.

در تحقیقات از اعضای خانواده مقتوله ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند یکی از بستگان نزدیک مقتوله به نام محمود (۳۴ ساله) طی تماس با وی مدعی شده که اختلافات شدیدی با  همسرش پیدا کرده اما به خاطر برخی ملاحظات خانوادگی نمی خواهد کسی فعلا از این موضوع اطلاع پیدا کند و به این بهانه از مقتوله درخواست کرده تا به هیچکدام از اعضای خانواده‌ خود در خصوص قرار ملاقات با وی صحبت نکرده اما با این وجود مقتوله موضوع قرار ملاقات خود با محمود را با خواهرش در میان گذاشته است.

با توجه به اطلاعات بدست آمده از خانواده مقتوله و دیگر قرائن و دلایل بدست آمده ، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که محمود بعدازظهر روز سه شنبه به منزل مقتوله مراجعه کرده است، لذا طی هماهنگی با شعبه پنجم بازپرسی دادسرای امور جنایی ، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در ساعت ۴ روز چهارشنبه مورخه ۱۷ اردیبهشت ماه در کمتر از ۲۴ ساعت با مراجعه به محل سکونت محمود در منطقه پیروزی او را دستگیر و در بازرسی از منزل محمود طلاجات مقتوله نیز کشف شد .

قاتل در همان اعترافات اولیه صراحتا به ارتکاب جنایت با انگیزه سرقت طلاجات اعتراف کرد و در اظهاراتش به کارآگاهان گفت که با توجه به رابطه نزدیک خویشاوندی با مقتوله اطلاعات کاملی در خصوص نحوه زندگی وی در اختیار داشتم و اطمینان داشتم که مقتوله طلاجات زیادی را در خانه نگهداری می کند . طی تماس با مقتوله موضوع اختلاف خود با همسرم را مطرح کرده و به این بهانه با وی قرار ملاقات گذاشته و از او خواستم تا از این قرار ملاقات با هیچکدام از اعضای خانواده اش صحبت نکند .

قاتل در خصوص نحوه ارتکاب جنایت به کارآگاهان گفت که بعدازظهر روز سه شنبه مورخه ۱۶ اردیبهشت طبق قراری که با مقتوله گذاشته بودم به منزلش رفتم ؛ پس از گذشت مدت کوتاهی با یک چکش که برای همین کار با خود همراه داشتم ، چندین ضربه ی سخت به سر مقتوله وارد کرده و برای اینکه از مرگ وی اطمینان پیدا کنم با چاقو گلویش را بریدم . پس از آن ، طلاجات داخل خانه را سرقت کرده اما بر خلاف تصور ، طلاجات زیادی در داخل خانه پیدا نکردم .

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : با توجه به شواهد و دلایل بدست آمده و اعترافات صریح متهم به ارتکاب جنایت ، قرار بازداشت موقت از سوی بازپرس محترم شعبه پنجم دادسرای امور جنایی تهران صادر و متهم جهت تکمیل تحقیقات در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است .

منبع: sharghdaily-1003753

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو