حسینیه سیار شهرداری سمنان در دهه اول محرم 99
شهرداری سمنان برای برگزاری آئینهای سوگواری دهه اول محرم 99 حسینیه سیار راه اندازی کرد
به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران _ سمنان، علی اکبر بنی اسدی سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان گفت : در محرم امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) در مکانهای سرپوشیده ، شهرداری سمنان حسینیه سیار در خیابانهای شهر به راه انداخت.
بنی اسدی گفت: این حسینیه متشکل از خودرو، بلندگو همراه با پخش نوحه های محرمی بود که بیشتر مواقع شهروندان نیز با آن همراهی کردند .
وی با اشاره به استقبال عزاداران از حسینیه سیار شهرداری سمنان افزود: این حسینیه سیار با مشارکت موکب شیفتگان امام حسین (ع) به مدت ده شب و در خیابان های اصلی شهر برگزار شد .
سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان همچنین به برگزاری مراسم سوگواره عاشورا تا اربعین اشاره کرد و گفت : این سوگواره با مشارکت موکب لبیک یا حسین(ع) ، شورای محله محلات و سپاه قائم آل محمد (عج) سمنان برگزار شده و در بخش های تعزیه ، سخنرانی، نوحه خوانی و سینه زنی با رعایت پروتکل های بهداشتی به مدت 10 شب در دهه دوم محرم در میدان عدالت جنب سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری سمنان برگزار می شود.
