hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > جریمه یک میلیارد و پانصد میلیونی برای تیم سردار آزمون

جریمه یک میلیارد و پانصد میلیونی برای تیم سردار آزمون

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امارات باشگاه شباب الاهلی امارات را جریمه سنگین مالی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال شباب الاهلی و الوصل در هفته بیست و سوم لیگ ادنوک امارات شامگاه ۱۳ اردیبهشت رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با برتری ۲ بر یک الوصل خاتمه یافت. سردار آزمون مهاجم و سعید عزت اللهی هافبک ایرانی شباب الاهلی در این بازی تیم خود را همراهی می‌کردند و تنها گل شباب الاهلی هم توسط عزت اللهی در دقیقه ۷۹ به ثمر رسید.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امارات به دلیل رفتار تماشاگران دو تیم در این بازی هر دو باشگاه را جریمه مالی سنگین کرد. در اطلاعیه فدراسیون فوتبال امارات آمده است: باشگاه الوصل به دلیل رفتار نامناسب هوادارانش شامل روشن کردن دودزا، فحاشی به هواداران تیم رقیب و پرتاب بطری آب به سمت زمین مسابقه و تماشاگران تیم مقابل، به پرداخت جریمه‌ای به مبلغ ۸۰ هزار درهم محکوم شد.

همچنین باشگاه شباب الاهلی دبی نیز به دلیل فحاشی هوادارانش به تماشاگران تیم رقیب و پرتاب بطری آب به سمت آن‌ها و زمین مسابقه، جریمه‌ای به مبلغ ۷۰ هزار درهم پرداخت خواهد کرد.

با توجه به قیمت هر درهم امارات (امروز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) که ۲۲ هزار و ۴۰۰ تومان است، باشگاه شباب الاهلی معادل یک میلیارد و ۵۶۸ میلیون تومان به فدراسیون فوتبال امارات بپردازد.

منبع: mehrnews-6459015

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو