hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > نتانیاهو: ما تصمیم گرفتیم عملیاتی قدرتمند در غزه انجام دهیم

نتانیاهو: ما تصمیم گرفتیم عملیاتی قدرتمند در غزه انجام دهیم

نخست‌وزیر رژیم اسرائیل ضمن اذعان تلویحی به عدم توانایی این رژیم در شکست جنبش مقاومت فلسطین در نوار غزه گفت: ما تصمیم گرفتیم عملیاتی قدرتمند در غزه انجام دهیم تا حماس را از بین ببریم.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز در سخنانی گفت: «ما تصمیم گرفتیم عملیاتی قدرتمند در غزه انجام دهیم تا حماس را از بین ببریم که این به آزادی ربوده شدگان (اسرای اسراییلی در غزه) کمک خواهد کرد.»

به گزارش ایسنا، نتانیاهو افزود: «من از تشکیل یک کمیته تحقیق دولتی در مورد وقایع ۷ اکتبر حمایت می‌کنم، ولی پس از پایان جنگ.»

وی در توجیه تشکیل کمیته تحقیق حوادثه هفتم اکتبر پس از پایان جنگ غزه گفت: «افسران و فرماندهان ارتش اسرائیل نمی‌توانند در بحبوحه جنگ مشغول جستجوی وکلایی برای دفاع از خود باشند.»

نتانیاهو اضافه کرد: «ما در آستانه یک تهاجم گسترده به غزه هستیم و باید یک کمیسیون تحقیق درباره وقایع ۷ اکتبر تشکیل شود، اما تنها پس از پایان جنگ.»

منبع: etemadonline-711742

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو