درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 444919 | 15 اردیبهشت 1404 ساعت 19:47

الجولانی برای سفر به عراق، از آمریکا تضمین امنیتی خواست

یک پایگاه خبری عراقی گزارش داد که سرکرده شورشیان حاکم بر دمشق برای حضور در نشست سران عرب در بغداد خواستار تضمین آمریکا شده است.
الجولانی برای سفر به عراق، از آمریکا تضمین امنیتی خواست


 

پایگاه خبری «شفق نیوز» به نقل از یک منبع دولتی در عراق نوشت که ابومحمد الجولانی، سرکرده شورشیان حاکم بر دمشق که خود را رئیس جمهور مرحله انتقالی سوریه می‌نامد، برای حضور در نشست سران عرب در بغداد خواهان تضمین‌های آمریکا شده است.

به گزارش فارس، شفق نیوز افزود که تضمین‌های مورد اشاره الجولانی در قالب حفاظت از وی از سوی یک شرکت امنیتی خواهد بود و این علاوه بر تضمینی است که بغداد به وی ارائه کرده است.

این پایگاه خبری عراقی به نقل از منبع خود تصریح کرد که بغداد تضمین‌های متعددی برای تامین امنیت سفر الجولانی به نشست سران عرب ارائه کرده اما دولت حاکم بر سوریه آن را ناکافی دانسته است.

به گفته منبع مذکور، الجولانی خواستار تضمینی مثلا حفاظت از وی توسط شرکت امنیتی آمریکایی از بیم مورد حمله قرار گرفتن در عراق شده است.

وی تصریح کرد که قطر برای حصول دیدار میان الجولانی و محمد الشیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق نقش‌آفرینی کرد و از سفر وی به بغداد حمایت می‌کند اما در آنجا شرکت امنیتی ندارد.

دعوت دولت عراق از الجولانی برای حضور در نشست سران عرب که قرار است در نیمه ماه میلادی جاری در بغداد برگزار شود به جدال سیاسی بزرگی در این کشور دامن زده است.

پیش از این، بیش از پنجاه نماینده عراقی با امضای طوماری مخالفت خود را با حضور الجولانی در بغداد اعلام کردند.

سرکرده شورشیان سوریه به دلیل عضویت در القاعده به هنگام حضور در عراق تحت پیگرد قضایی قرار دارد.

منبع: etemadonline-711741



عکس خوانده نمی‌شود