درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 23 بهمن 1404

کد: 444857 | 15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:49

دیدار عراقچی با نخست وزیر پاکستان

وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز دوشنبه با نخست وزیر پاکستان دیدار و رایزنی کرد.
دیدار عراقچی با نخست وزیر پاکستان


سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود در اسلام آباد، عصر امروز با شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش تسنیم، عراقچی پیش از این نیز با محمد اسحاق دار، همتای پاکستانی خود دیدار و رایزنی کرده بود.

وزیر امور خارجه کشورمان پس از دیدار دوجانبه با همتای پاکستانی خود در اسلام آباد در جمع خبرنگاران گفت: سفر من به پاکستان سه هدف اصلی دارد. اول، بررسی آخرین وضعیت در منطقه و آنچه که بین هند و پاکستان اتفاق افتاده که هر دو کشور دوست ما هستند.

وی افزود: البته پاکستان کشور همسایه و برادر ما است. من علاقه‌مند بودم قبل از سفر به هند در جریان مواضع دوستان در پاکستان قرار بگیرم.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین اظهار داشت: هدف دوم، توجیه دوستان در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات بین ایران و آمریکا است و بالاخره هدف سوم، مرور روابط دوجانبه بین ایران و پاکستان.

وی ادامه داد: ما مسائل متعددی را در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی داریم که امروز مرور کردیم و در دیدارهای بعدی هم مرور خواهیم کرد.

منبع: etemadonline-711704



عکس خوانده نمی‌شود